A Call of Duty: Modern Warfare egy nappal a február 25-i frissítés után még egy apró frissítést kapott, mellyel néhány hibát javítanak.

Új nap, új frissítés. A Modern Warfare február 25-én kapott egy elég sok elemet tartalmazó frissítést, melyben az újdonságok mellett változott néhány fegyver és kiegészítő jellemzője is. Egy nappal később még egy apró frissítés érkezett, mely ha minden igaz, orvosol néhány problémát.

A frissítéssel például eltávolították a Rank reset képernyőt, mely azután jelent meg, hogy bekerült a v1.15-ös frissítés. Bár a képernyő megjelent, a rank valójában nem resetelődött.

Közben ami talán a legfontosabb, hogy a fejlesztők javították a korábbi perk bugokat, melyek sok bosszúságot okoztak. Ilyen volt a Quick Fix Perk, ami sok esetben nem aktiválódott.

Végül, de nem utolsósorban a killstreakeket teljesen eltávolították a CoD League játékmódból. Bár ez már a február 25-i frissítéssel bejött, nem mindegyik került ki valamilyen hiba miatt. Ezen kívül javításra került a Regiment invites probléma is.

Kép forrása: Dexerto

Miközben rendszeresen érkeznek a kisebb-nagyobb frissítések a Modern Warfare-be, a közösség még mindig nagyon várja a battle royale játékmód, a Warzone bejelentését. A játékmóddal kapcsolatban az utóbbi időben számos kiszivárgás volt látható, bár az Activision ennek szemmel láthatóan nem örül.

Először igyekeztek minden Warzone-nal kapcsolatos képet töröltetni a közösségi oldalakról, legutóbb pedig kezdeményezték a hatóságoknál egy szivárogtató személyes adatainak kiadását, hogy jogi útra tereljék az ügyet.

Hogy a Modern Warfare milyen irányt vesz a jövőben, az nagyon érdekes lesz, különösen a Warzone tekintetében, mivel az állítólag akár még egy külön free-to-play játék is lehet.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×