Tegnap kiszivárgásokból kiderült, hogy talán érkezhet a Titanfallból ismert Smart Pistol az Apex Legends-be. A fejlesztők ezt cáfolják.

Nemrég elindult egyfajta félelem a Twitter Apex Legends közösségében, miután egy megbízhatónak számítható kiszivárogtató, That1MiningGuy megtalálta a játék fájljai közt a Smart Pistol jeleit. Az adatbányász Twitter oldala egyébként ismeretlen okokból azóta megszűnt.

Kép forrása: Youtube

Utóbbi fegyver elképesztően hatásos volt a Titanfallban, így annak, hogy esetleg bekerülhet a játékba, sokan nem örültek, sőt sokak kedvét el is vette. Nos nem is olyan rég, az egyik Respawn fejlesztő, pontosabban a design director Jason McCord viszont megcáfolta a hírt.

Nagyon bosszantó. Nem, nem jön (a Smart Pistol) az Apex-be. De köszi a félrevezető információ terjesztését.


Ez azt jelenti, hogy…

Persze a tegnapi hír is csak egy kiszivárgás volt, egy kicsiny információ, mely a játék fájljai közt lapult. Így nem is lehetett biztosra venni, hogy érkezik. Azok a felhasználók, akik emiatt aggódtak, most valóban megnyugodhatnak. Mivel mi is írtunk a fegyver kiszivárgásról, úgy gondoltuk, annak cáfolatáról is hírt kell adnunk.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a jövőben ne érkezne új fegyver a játékba, csupán nem a Smart Pistol lesz az.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×