A free-to-play indie játék karakterei közt feltűnik az őserdők hőse, Lara Croft, a Tomb Raider tehetséges külsejű hőse.

Ha valaki nem tudná, a Brawlhalla egy ingyen játszható verekedős játék, melyet a Blue Mammoth fejlesztett. A játék rengeteg karaktert tartalmaz, és annyira izgalmas, hogy már az esport világába is betört. 2020-ban például útjára indult a Brawlhalla World Tour.

 

A játékból egyébként nem maradnak ki a crossoverek sem, így most a Tomb Raider főhőse, Lara Croft csatlakozott a játszható karakterek közé. Lara a játékban remekül forgatja az ikonikus dupla pisztolyt, ügyesen ugrál és persze különleges képességével az íj is előkerül. A crossoverrel bejött egy új játékmód is, illetve a Temple Ruins map, mely nyilvánvalóan Lara terepe.

 

A Tomb Raider crossover nem az első a Brawlhalla történetében. Tavaly augusztusban például egy hasonló crossover esemény keretében a WWE sztárjai, a The Rock, Xavier és John Cena is szerepelt a játékban.

Az egyébként PC-n és konzolokon elérhető játék a fejlesztők ígérete szerint valamikor mobilon is elérhető lesz, és ha minden igaz, támogatni fogja a crossplay lehetőséget.

Te játszol rendszeresen a Brawlhallával? Szerinted jó lett Lara Croft Brawlhalla változata?

 

https://www.facebook.com/groups/brawlhallahun/

×