Hamarosan új LTM-mel bővülhet a Fortnite. Az adatbányászok egy „Infected” névre hallgató játékmód nyomaira bukkantak a forrásfájlok között.

A Fortnite minden idők egyik, ha nem a legsikeresebb battle royale játékává nőtte ki magát az évek során. Ezt köszönheti a rendhagyó játékmenetének, a minőségi kozmetikai tárgyainak, na meg az érdekes játékmódjainak.

A Limited Time Mode (röviden LTM) egy korlátozott ideig elérhető speciális playlist, amin belül a Fortnite alap játékmenetét valamilyen módon megszédítik, hogy ezzel is kizökkenjenek a játékosok egy rövid időre a megszokott battle royale mókuskerékből. Ilyen LTM például a Solid Gold, aminek keretén belül szintén a túlélés a cél, annyi csavarral, hogy nem lehet csak Legendary ritkaságú fegyvereket találni.

 

Most FireMonkey, a Fortnite közösség egyik adatbányásza talált egy leaket a forrásfájlok között, ami egy új LTM-hez vezet. Az új játékmódot „Infected”-nek keresztelte. Valószínűleg azért döntött a fertőző név mellett, mert más játékokban korábban már lehetett ehhez hasonlóval játszani. A Halo játékosoknak például biztosan nem újdonság az Infected Mode.

Az Infected Mode-ban feltehetően két frakció fog egymásnak feszülni, egy fertőzött brigád és egy túlélőcsoport. A fertőzötteknek – vigyázat, meglepő lesz – meg kell fertőzniük a túlélőket, míg a túlélők az életüket mentve igyekeznek átvészelni a fenyegetést.

A Fortnite fájljai között már referenciaszavak is találhatók az Infected móddal kapcsolatban, ezek a következők:

  • Infected – Fertőzött
  • Survivors – Túlélők
  • Scream – Sikítás
  • Heartbeat – Szívdobbanás
  • Growl – Morgás
  • Double Jump – Dupla ugrás

Ahhoz még sajnos kevés ez az információ, hogy megjósoljuk, mikor érkezhet legkorábban, de az biztos, hogy ígéretesnek hangzik így elsőre.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×