Clash legutóbb harmadjára is kikerült a Rainbow Six: Siege-ből a pajzs hibái miatt. Most a Ubisoft a játékosok segítségét kéri a problémák felderítésében.

Clash nemrég újra engedélyezve lett a Rainbow Six: Siege tesztszerverén. A Ubisoft fejlesztői ugyanis szeretnék kideríteni, milyen hibák tapasztalható az operátor körül. Ráadásul most a hibák felfedezésében a játékosok is segíthetnek.

Clash február 21-én került tiltás alá a játékban, már harmadjára, így talán nem véletlen, hogy ezúttal igen komolyan veszik az operátor javítását. Most bejelentették, hogy azok, akik Clash használják a TTS-en, ezzel segítve a hibák kutatását, cserébe jutalmat kapnak.

Ha valaki valamilyen hibát tapasztal, azt jelenteni tudja az R6Fix weboldalán. Ahhoz, hogy helyesen jelezzünk egy hibát, szükség van videófelvételre is. Ezért ne felejtsétek el bekapcsolni a felvételt, mikor játszotok a tesztszerveren! Jelen pillanatban olyan hibákat keresnek, melyekről eddig még nem tudnak, így ha olyannal találkozol, amiről már olvastál valahol, azt annyira nem érdemes beküldeni.

Minden játékos március 3-ig tud vadászni a bugokra a tesztszerveren, hogy megszerezzék a Frost Raptor Leg charmot jutalmul. Ha az már meg van, vagy valaki több hibát is talál, másfajta meglepetést kap a Ubisofttól. Hogy az pontosan mi, azt nem lehet tudni.

Bug Hunter program

Érdekes infó egyébként, hogy 2019 áprilisi megjelenése óta az R6Fix Bug program hibák ezreinek javításában segített, hiszen több mint 7 ezer jelentést küldtek már a játékosok.

Kép forrása: Ubisoft

Nos, ha valaki tényleg szeretné, hogy Clash visszatérjen a játékba és azt teljesen bugmentesen tegye, akkor talán érdemes beszállni a hibavadászatba. Ehhez csak le kell tölteni a tesztszerver klienst, és felvenni a játékot, hogy be tudd küldeni a hibát.

Arról nem is beszélve, hogy a tesztszerveren már kipróbálható a két új operátor is, Iana és Oryx is. Reméljük a játékosok segítenek felderíteni a hibákat, és Clash mihamarabb visszatérhet. Addig is talán érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen formában lenne jobb ez a pajzsos operátor.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×