Kiderült, mit kell tennünk azért, hogy megnyissuk magunknak a Battle Pass skinek speciális, aranyozott kiadását. Nem lesz egyszerű dolgunk.

A Chapter 2 első szezonjában az Epic Games már szórakozott a 100-as szint után fejleszthető kozmetikai elemekkel. Ilyen volt például az 8 Ball vs. Scratch küldetésekért megszerezhető 8 Ball stílus, amit a 100-as szint megszerzése után lehetett változtatni. Minél több tapasztalati pontot szereztünk, annál inkább „fertőződött” – corrupted – el a skin.

Úgy tűnik, a második szezonban is szeretnék ezt a vonalat tovább vinni a játék fejlesztői, a legújabb leakek szerint a megnyitott Battle Pass tartalmakat boríthatjuk aranyba a 100. szint elérése után. Mindegyik tartalom kapott egy mérföldkövet, amit ha elérünk, a rendszer megajándékoz minket egy speciális stílussal.

A szóban forgó mérföldkövek listája – iFireMonkey Twitter

Midas arany változatát lesz a legegyszerűbb megszereznünk, ebben az esetben nincs más dolgunk, mint kimaxolni a Battle Pass-t. Ezután kezdődik csak az igazi menet, egészen 300-as szintig kell grindolnunk magunkat, ha minden egyes bónusz tartalmat meg szeretnénk szerezni magunknak.

  • Level 140 – Arany Brutus
  • Level 180 – Arany Meowscles
  • Level 220 – Arany TNTina
  • Level 260 – Arany Skye
  • Level 300 – Arany Peely

Ami viszont rossz hír, hogy rendesen meg kell húzni ezért az aktuális szezont, ugyanis papíron jóval rövidebb lesz, mint az előző, így sokkal kevesebb időnk lesz eljutni a 300. szintig. Arról nem is beszélve, hogy küldetések nélkül nem a legegyszerűbb tapasztalati pontot farmolni, egy körülbelül 7 killes Victory Royale-ért a rendszer csupán csak körülbelül 4500 XP-vel jutalmaz meg. Eddig szezononként átlagosan 1 millió 100 ezer XP kellett a level 100 eléréséhez.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×