A BANDAI NAMCO ma bejelentette, hogy az Until Dawn alkotói, a Supermassive Games horrorantológiájának második játéka, a The Dark Pictures Anthology: Little Hope 2020 nyarán jelenik meg.

Örülhetnek azok, akik imádják a Supermassive Games horrorjátékait. Nem kell sokat várni a következőre, hiszen nyáron folytatódik az antológia.

 

„Rendkívül elégedettek vagyunk a játékosok reakcióival és a Man of Medan sikerével a The Dark Pictures Anthology első játékaként” – mondta Pete Samuels, a Supermassive Games vezetője.

„Nagyra értékeljük a közösség visszajelzését és a csapat továbbra is eltökélt, hogy minden további játékkal még izgalmasabb horrorélményt nyújtson, kezdve a következő Little Hope fejezettel, ami egy teljesen új és hátborzongató történetet hoz az antológiába.”

Kép forrása: Cenega

A történet

Little Hope elhagyatott városában csapdába esve és elzárva, négy kollégistának és professzoruknak kell elmenekülniük az átláthatatlan ködön keresztül őket fáradhatatlanul üldöző rémálomszerű vízióktól. Ahogy bejárják a várost kiutat keresve, meg kell érteniük az események okát, a gonoszság forrását, és azt, hogyan kapcsolódik mindez hozzájuk.

A The Dark Pictures Anthology: Little Hope 2020 nyarán jelenik meg.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×