A legutóbbi frissítésben átalakított, meccs közbeni Buy Menu rossz tényezőkre koncentrál. Az Agent skin helyett a csapattársak pénzét kellene kiemelni.

Egymást érik mostanában a CS:GO frissítések, elkényeztet minket a Valve. Felvarrók és új Buy Menu is érkezett, de átalakították az Anti-Cheat és a Trust Factor rendszert is.

A felvarrók inkább csak kozmetikai élményt nyújtanak. Annyira kicsik és kevésbé feltűnő helyen vannak, hogy nem emiatt fog minket adott esetben észrevenni az ellenfél. Az Anti-Cheat és Trust Factor újításaira még sokat kell várni, hogy kiderüljön, valójában mennyire hasznosak.

Az új Buy Menu viszont már most látszik, hogy nem sikerült tökéletesre.

Már elsőre is látszik, hogy feleslegesen nagy lett a játékos modell, míg a Buy Menu alatti rész aránytalanul kicsi. Ez lenne ugyanis az a rész, ahol a csapattársak pénzét nyomon követhetjük. Ránézésre tudhatjuk, kinek mennyi pénze van, ezáltal mit lesz képes venni a kör elején.

Egy friss koncepció tehát újragondolta a kialakítást és jobban kiemelte a csapattársak felszerelését. Fegyver, gránátok, pénzmennyiség, minden látszik már elsőre is.

Don’t like how small the team portion of the buy menu is, so I tried redesigning some of it. from r/GlobalOffensive

Szerintetek is lenne értelme a csapattársak felszerelésére helyezni a hangsúlyt?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×