Valószínűleg az egész európai régiót egy krumpli látja el LoL szerverekkel, ez azonban most változhat, legalább is erre tett ígéretet egy Riot alkalmazott.

Szuper hírünk van azoknak, akik EUNE vagy EUW szerveren játsszák a League of Legends-et. A Riot hivatalosan is megerősítette, hogy a múlt heti Clash fiaskó után végre belátták, hogy nem tartható a szerverek körüli állapot és komoly fejlesztésekbe kezdenek.

6 napja történt, hogy a nyugati szerver (EUW) teljesen összeesett, nem lehetett bejelentkezni, nem indultak el meccsek és egy köteg kliens probléma is megjelent.

A Riot, miután sokadjára is belesült a Clash rajtjába, végre elismerték, változásra van szükség.

A fejlesztők belátták és tudomásul vették a hibát, mindazonáltal állításuk szerint minden problémát orvosolni tudtak. A dolog pikantériája, hogy ez után is ugyanúgy fent álltak a problémák.

A Riot vezető gameplay producere tweetelt:

„Később a mai nap folyamán még tájékoztatlak titeket az EU szerverek stabilitásával kapcsolatban. Rengeteg munkánk van az adatcenterekkel, bízom benne, hogy jó híreket hozhatok.”

Igazán kínossá az tette az EUW összeomlását, hogy most indult volna hosszú ideje várt játékmód, a Clash. Ebben a játékban a kliensen belül tudunk csapatot alkotni, ismerősöket meghívni, majd megvívni egy egyenes kieséses táblázaton más csapatokkal.

A Riot tervei szerint ezen a hétvégén tényleg elindulhat a Clash, ami egy jó próbaüzem lesz mindannak a sok változásnak, melyet elvileg orvosoltak a szerverért felelős személyek.

Ti nekifuttok a társakkal ezen a hétvégén a Clash-nek? Sok sikert kívánunk mindenkinek!

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×