Szomorúságra adhatnak okot a legújabb Fortnite leakek. A rezidens adatbányászok rábukkantak egy, a Guided Missile visszatérését jelző nyomra.

Emlékszem még arra az időszakra, amikor a Guided Missile először került be a Fortnite fegyverarzenáljába. Elsőre jópofa újításnak tűnt az irányítható rakéta, viszont hosszútávon már nem tett jót a játékmenetnek. Nehéz volt ellene védekezni, a játékosok pedig „távirányítós háborút” játszottak minden egyes top 5 szituációban. Az meg már tényleg csak hab volt a tortán, hogy minden második nap volt vele valami gond, amit a fejlesztőknek javítaniuk kellett.

A tárgyat először a 3.4-es frissítésben láthattuk, viszont a közösségi visszajelzéseknek köszönhetően a 3.5-ben már távozott is. Később az ötödik szezonban tért vissza az 5.10-zel, végül egy szezonnal később, a 6.21-es frissítés megjelenésével tűnt el végleg.

Guided missile model in the battle royale files from FortNiteBR

 

Legalábbis ezt hittük, most viszont a legújabb leakek azt sugallják, akár vissza is térhet a Battle Royale módba a közeljövőben. Újból felbukkant ugyanis a forrásfájlok között a tárgy modellje.

My best clip of the guided missile ever. (high explosives btw) from FortNiteBR

Összességében nem örülnénk a fegyver visszatérésének, de tekintve, hogy a legújabb frissítésben milyen fajsúlyosak a robbanószerek, igazából nem lennénk meglepve – bár még reménykedünk, hogy csak LTM formájában -, ha tényleg visszatérne.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×