Úgy tűnik, a Cyberpunk 2077 tulajdonosoknak nem kell majd a következő generációs konzolok miatt aggódnia.

Aki egyszer Xbox One-ra megveszi a játékot, annak nem kell majd külön megvennie Xbox Sieries X-re. Legalábbis ezt sugallja a Cyberpunk 2077 hivatalos Twitter oldalára kitett üzenet.

„A játékosokat sosem kéne arra kényszeríteni, hogy kétszer vegyenek meg egy játékot, vagy fizessen a frissítésekért. A Cyberpunk 2077 Xbox One tulajdonosai ingyenesen megkapják az Xbox Series X upgrade-et, amikor elérhető lesz” – olvasható a bejegyzésben.

Úgy tűnik, hogy a bejegyzés kifejezetten az Xbox-ra vonatkozik, hiszen alatta az Xbox Series X visszafelé kompatibilitásáról szóló bejegyzés olvasható. Azt már tudjuk, hogy a tervek szerint az új generációs Xbox szinte az összes korábbi Xbox konzol játékait futtatni tudja majd. Ez azt is jelenti, hogy egyes játékok akár némi frissítést is kaphatnak, hogy jobb minőségben érjük el a címeket az erősebb gépen.

Arról egyelőre nincs hír, hogy ez az opció elérhető lesz-e a PS4 tulajok számára, amikor a Cyberpunk 2077 megvétele után majd PS5-ön is játszani szeretnék a címet.

Mit szólsz a CD Projekt RED ajánlatához?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×