Így is szép számmal érkeztek fegyverek és tárgyak a Fortnite-ba az új szezonnal, ám az Epic Games gondolt a jövőre is.

A Fortnite sokak szerint újból virágkorát éli. Sikerült az Epic Games-nek új életet vinni a sokak által már temetett játékba, igencsak jót tettek az újítások a híres battle royale-nak.

S mivel egy teljesen új szezonról beszélünk, a forrásfájlok is csordultig vannak rámolva új anyaggal. Ezeknek nagyját már az első egy-két napban élesítették a fejlesztők, ám a leakerek visszajelzései alapján bőven van még mire figyelni a közeljövőben. Többek között olyan új tárgyak várják a megjelenést a fájlok között, mint a Proximity Mine, vagy éppen a Disguise Kit.

 

Proximity Mine

Nagyon ráfeküdt a kiadó az új szezonban a robbanó fegyverek és tárgyak kategóriájának bővítésére. Újonnan azt csiripelik a madarak, hogy visszatérhet a Guided Missile is a Fortnite-ba. Mindez úgy, hogy biztosan érkezik a Proximity Mine is a játékba.

Már a Battle Pass előzetesben is felbukkant a szóban forgó robbanótárgy, az adatbányászok pedig már meg is találták a modelljét a forrásfájlok között.

 

A csapdaként is használható aknákat az ellenfél játékosok fogják tudni aktiválni. Nemes egyszerűséggel, ha a közelébe lépnek, robbanni fognak. Várhatóan hagy majd válaszidőt az Epic, nem kell attól tartani, hogy egyből a levegőbe repít minket egy Mine. Egy-két másodpercnél viszont biztosan nem vár majd többet.

Disguise Kit

A Disguise Kit már egy fokkal érdekesebb tárgynak hangzik. Lehetséges, hogy végeredményben majd csak egy esemény, vagy LTM exkluzív tárgy lesz. Jelenlegi információink szerint egy „hordozható telefonfülkét” kell elképzelni. Vagyis ha használjuk a tárgyat, akkor magunkra ölthetjük az egyik frakció jelmezét, ezzel lehetségessé téve a körükbe való beszivárgást. Persze, ami a legfontosabb, akár mozgás közben is.

Sokan azért is szeretik az új szezont, mert a játék történetének egyik legszélesebb fegyverskáláját hozta el a közösségnek. Például már elérhető a játékon belül a Rapid Fire SMG is, viszont nem lehet csak úgy bárhol megtalálni.

Erről írtunk is egy útmutatót azoknak, akik segítségre szorulnak a témában.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×