Kellemetlen alakjai a PUBG Mobile közösségnek a csalók. A fejlesztők most elkészítettek egy videót, amiben bemutatták, hogyan küzdenek ellenük.

Az ingyenes játékok esetében sajnos nagyobb valószínűsége van annak, hogy idővel a szervereken megjelennek a csalók. Mivel a PUBG mobilos verziója egy Free-to-Play cím, így bizony közel elkerülhetetlen volt, hogy megjelenjenek cheaterek a meccsekben. Sokan úgy vélik, hogy a globálisan legjobb rangokat elérők között is sok a csaló, s ha ez igaz, komoly igény van a szabálytalan játékosok ellehetetlenítésére.

https://www.youtube.com/watch?v=8IU19zxLKX8&fbclid=IwAR3rZlCFnt15iCxxDAz35mdKVmZu-vF6fJJpjQBvSqSd0C472Q3tL9aMPP0

 

Most a PUBG Mobile fejlesztőcsapata elkészített egy videót, amiben megmutatják a játékosoknak, hogy hogyan küzdenek a csalók ellen nap, mint nap.

A videó első felében egy esettanulmányt mutatnak be, a második felében pedig a projekt vezetői beszélnek a küzdelmeikről.

Az egyébként kiválóan összeállított PR videóban azt üzenik nekünk, felhasználóknak, hogy biztonságban vagyunk. Naponta frissítik az Anti-Cheat rendszert, amit saját tapasztalataik és a játékosok visszajelzéseik alapján bővítenek.

A probléma mindezzel csak az, hogy a csalók és az általuk használt programok mindig egy lépéssel a fejlesztők előtt járnak. Ezért érdemes minden egyes kérdéses alakot jelenteni a Report-rendszeren keresztül.

A videó ötletes lett, de azért ez még kevés lesz a csalók megállításához.

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×