Még csak 7 éves és már túl van az első komoly esport győzelmén. Ki tudja, meddig juthat a karrierje.

A 7 éves Simone Lim győzött a a Pokémon óceániai junior bajnokságát, ezzel pedig a Pokémon rajongók szívét is megnyerte magának. Kiemelkedő teljesítményével kérdés sem fért hozzá, hogy ki lesz bajnok az offline rendezett eseményen, melynek Melbourne adott helyszínt.

Képen a bajnok, a 7 éves Simone Lim

Az újdonsült bajnok Szingapúrból érkezett Ausztráliába, hogy ott az első számú Justin Miranda-Radbord-ot is legyőzze, aki korábban több Pokemon bajnokságot is megnyert már.

A döntőben egy egészen zseniális sorozatot mutatott be, amivel 1 Pokémonnal győzte le Radbord még 2 élő Pokémonját. A győzelmi pillanatok a következő videóban láthatóak:

Ahhoz, hogy egy ilyen taktikát meghúzzon, tökéletesen kellett olvasnia az ellenfele minden mozdulatát. Vakmerőség, vagy ösztön? Talán a jövőben választ kaphatunk minden kérdésre.

Innen is gratulálunk a fiatal bajnoknak és őszintén reméljük, hogy a jövőben még hallunk felőle. Az öröm az arcukon egy igazán jó motiváció lehet és bizonyíték arra, hogy talán nem is olyan gonosz a videojáték-ipar.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×