A február 25-én bekerült 1.15-ös frissítéssel néhány fegyver jellemzője megváltozott, mely nyilván hatással lesz arra, hogy mekkora szerepet töltenek be a multiplayer játékmódokban.

A február 25-i Call of Duty: Modern Warfare frissítés számos változást és rengeteg hibajavítást hozott a játékba. Jött új Gunfight map, változások történtek a játékmódok listájában, valamint egy-egy fegyveren is módosítottak a fejlesztők.

A módosítások során egyes fegyverek gyengültek, mások hatásosabbak lettek, aminek nyilván célja a balanszolás. Többek között a Season 2 indulásakor bekerült Striker 45 SMG-t is módosították. Persze nem minden esetben a fegyverek egésze változott, csupán bizonyos kiegészítők, ami igen ritka a Modern Warfare frissítések esetében.

Fegyver buffok

Kép forrása: Dexerto

A frissítéssel három fegyver kapott 4 boostot – A Model 680 shotgun, az SA87 LMG és az AK 47 AR.

A Model 680 és a Model 680 XRX 30.0 Sport puskacső hatótávja nőtt. Az SA87, ami egyébként már a második évad indulásakor is buffot kapott, most ismét változott, hiszen most még enyhébb lett a visszarúgása. Az AK 5.45 x 39mm tárkiegészítő közel-és középtávú sebzése nőtt.

Fegyver nerfek

A frissítéssel négy fegyver lett kissé visszafogva. Az alábbi kiegészítők esetében a hatótáv kissé csökkent, a ADS viszont nőtt:

  • Model 680 – XRK 18.0” Liberator
  • R9-0 Force TAC Sentry
  • Origin 12 Forge TAC Precision

Eközben fontos változás, hogy a szintén nemrég bekerült Crossbow újratöltési sebessége szintén nőtt, ami nem meglepő, hiszen a fegyver folyamatosan változik szinte minden egyes frissítéssel.

Kép forrása: Dexerto

Egyéb változások

Van pár olyan fegyverváltozás, mely nem tartozik egyértelműen sem a nerfek, sem a buffok közé, hanem kb. mindkettő. Ilyen a Striker 45 esetében, hogy fix lett a hatótáv és az ADS speed, hogy a fegyver jobban megfeleljen a 300mm Poly Barrel jellemzőinek.

Kép forrása: Dexerto

Az Under Barrel Shotgunok esetében pedig nőtt a pellet count, csökkent a tűzsebesség, 8-ra nőtt a tár és nőtt a hatótáv.

Amennyiben részletesebben érdekel, milyen változásokat eszközöltek a fegyvereken illetve a kiegészítőkön, lesd meg a február 25-i frissítés teljes leírását az Infinity Ward hivatalos oldalán.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×