Meglepetés frissítéssel orvosolta a nyújtott képernyő lehetőségét a kiadó. Viszont a játékban hagytak egy-két igencsak kritikus hibát.

Az Epic Games úgy döntött, hirtelen élesítenek egy frissítést, amivel elgázolják a közösségben újból felemelkedő Stretched Resolutiont. A nyújtott képernyőt elsősorban a kompetitív Fortnite játékosok használták, annak érdekében, hogy ezzel előnyt szerezzenek maguknak a lő párbajok közben. A szélesebb textúrákra könnyebb volt célozni és találatot elérni.

Ám mire ténylegesen elterjedt volna a Fortnite játékosok között, hogy újra használható a nyújtott képernyő, az Epic egy gyors frissítéssel ellehetetlenítette az opciót.

Randomly teleported to the middle of the map.
byu/Max_Rambone inFortNiteBR

Maradt viszont egy olyan hiba, ami bizonyos esetekben könnyedén klaviatúratörést eredményezhet. Sajnos maguk a fejlesztők sem tudják, hogy pontosan mi eredményezheti a szóban forgó teleport hibát, de a fenti videó alapján hajmeresztő szituációkban kaphatjuk az arcunkba.

Vannak esetek, amikor a játékosokat a játék valamilyen oknál fogva a pálya kellős közepére teleportálja. Teljesen mindegy, hogy éppen a Vihar dúl arra, vagy még van idő megmenteni a kört. Ha a játék úgy dönt, most megszívjuk, akkor bizony meg is fogjuk.

A fent linkelt poszt komment szekciójában az Epic Games egyik munkatársa is képviselte a kiadót, továbbította a hibát a fejlesztőcsapatnak. Remélhetőleg mihamarabb javítják.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×