Egy friss szivárgás szerint a Rockstar Games hamarosan bemutatja a GTA 6 előzetesét.

Szeretettel köszöntünk mindenkit a „Heti GTA 6 szivárgások” műsorában. Miután számos szivárgást hallottunk már a GTA 6-tal kapcsolatban, ezúttal a Reddit felhasználó Lissenhereyadonkey lesz a vendégünk, aki állítása szerint jól tudja, mikor jön a játék első előzetese.

Pletyka persze van bőven az interneten. Egyesek már biztos forrásból tudják, hogy jön a GTA6, mások azt állítják, hogy a Vice City tér vissza, mások szerint pedig az új játék helyszíne Dél-Afrika lesz. Mi magunk úgy gondoljuk, a Rockstar akkor hozná a legjobb döntést, ha végre Budapest lenne a map alapja.

Nos, a rövid nevű Lissenhereyadonkey nem sokat tud a játékról, csak annyit, hogy a Rockstar már javában készül a promócióra.

„Van egy ismerősöm, akiben bízom és aki a filmekben és játékelőzetesekben használt zenék licencelésével foglalkozik. Arról értesített engem, hogy a cége a Rockstar Games számára engedélyezte a Black Locks című dal felhasználását, amit a rapper Young Dolph énekel. Szerinte a kiadók csak egy hónappal az előzetes megjelenése előtt mehetnek át ezen a procedúrán, így talán hamarosan láthatunk valamit a játékból.”

Grand theft auto 6 is going to revealed soon from r/GTA6

A kérdéses dalt, amit ide be is linkeltünk, 2019 júliusában adták ki, és a Reddit felhasználó látszólagos forrása szerint a fejlesztők eddig csak az instrumentalra tartanak igényt. Persze ezen információk alapján ismét csak tippelni lehet arra, hogy a Rockstar valóban a GTA 6-hoz akarja felhasználni az adott dalt. Lehet, hogy ismét arról van szó, hogy egyeseknek nagyon élénk a fantáziája.

 

A Rockstar szerintem mostanában bármit tesz, bármit mond, a rajongól máris a GTA 6-ot hozzák ki belőle. A Rockstar alkalmazottai ettek? Biztos a GTA 6-ot csinálják!

A GTA Online-ba az utóbbi időben számos új frissítés érkezik. Legutóbb egy Forma 1-es autó került a Lucky Wheel pódiumára a Diamond Casinoban. A sok-sok friss tartalomhoz néha pedig igen menő rövid videót is készítenek. Szóval simán lehet, hogy a dal egy közelgő GTA Online frissítés előzeteséhez kellett. De az továbbra is tény: sem ezzel kapcsolatban, sem a GTA 6-tal kapcsolatban semmilyen hivatalos megerősítés nem érkezett.

A következő GTA 6 szivárgásnál találkozunk. Szép napot!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×