Szemfüles felhasználók bukkanhattak rá Twitteren a Riot Games új FPS játékának címére. A kiadó új trademarkja is segítette őket.

Néhány sasszemű Twitter felhasználónak feltűnt, hogy a Riot Games új nevet védetett le február 20-án. Ez a név pedig nem más, mint a „Valorant”.

A védjegy leírásában megtalálható a játékszoftver, a közvetítés, a játékfigurák és az esport versenyek is.

Ez elegendő információ volt ahhoz, hogy komolyabban is érdekelje mindez a közösséget. Sokan úgy gondolták, ez lesz a „Project A”, vagyis a Riot új FPS-ének a neve.

Utána is néztek a trademark felfedezői, hogy milyen Twitter fiókok kapcsolhatók a Valorant névhez. Nagy meglepetésükre rábukkantak egy „PlayVALORANT” felhasználóra, amit ráadásul februárban hoztak létre. Megpróbáltak bejelentkezni a fiókba, de természetesen azt jelszó védte. Ekkor a rendszer átirányította a kíváncsiskodókat a jelszóemlékeztető felületre, ami újabb bizonyítékokkal szolgált:

Ahogy a képen is jól látszik, egy R-betűvel kezdődő e-mail cím van társítva a fiókhoz, ami mögött még 8 darab karaktert jelölő csillag látható. Bizony a Riot Games egy kilenc betűs szó, így nagy valószínűséggel megtalálták a hivatalos Valorant Twitter oldalt.

Ugyan bejegyzés még nem található rajta, de azt már sejtjük, hogy hamarosan érkezhet az új FPS bétatesztje, így lehetséges, hogy ezt készíti elő a Riot éppen.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×