Nem húzta sokáig az Epic Games. Megérkezett egy új, előre nem bejelentett frissítés, ami újból eltakarította a Stretched Resolutiont a játékból.

Február 20-án érkezett meg a Fortnite Battle Royale legújabb szezonja. A Top Secret névre keresztelt 12. idény titkos ügynököket és maffiózó csapatokat helyezett a reflektorfény alá. A játékosok eddig többnyire meg vannak elégedve a tartalmakkal, s most úgy néz ki, az Epic Games nem szeretné eljátszani ezt a fajta bizalmat.

 

Hypex néhány napja arról tweetelt, hogy a fejlesztők már most tesztelés alá vették az új ciklusokat, így a 12.10-es és a 12.20-as frissítést már próbálgatták a tesztszerveren. A leaker ebből arra gondolt, hogy nagy eséllyel visszatérhetnek a heti rendszerességgel frissülő rendszerhez az Epic-nél, ami véleményünk szerint jót tehetne a Fortnite általános megítélésén.

Abban nem vagyunk biztosak, hogy most egy számozott frissítés futott be, de az biztos, hogy egy sima hotfixnél többet élesített a kiadó.

Megérkezett ugyanis egy frissítés az éles szerverekre, ami körülbelül 1 gigát nyom. (PlayStation-ön és Nintendo Switch-en teszteltük.)

Sajnos hivatalos frissítésjegyzéket még mindig nem kapunk az Epic Games-től, így csak a sötétben tudunk tapogatózni és a tapasztalatainkra hagyatkozni.

 

Az FNBRLeaks Twitter fiók ismeretei szerint az aktuálisan befutott patch javítja a stretched resolution, vagyis a nyújtott képernyő lehetőségét. Néhány napig újból élvezhette a közösség a beállítást, nos, ennek az örömteli szériának ma vége szakadt.

Egyéb javított játékhibák:

  • Szerkesztés sprintelés közben.
  • Az Aim Assist hibás működése.
  • A Corrupted Scratch Outfit mostantól a Lobby-ban is mutatja az effektet.
  • Mostantól nem szabad eldobnia a rendszernek a kontroller beállításainkat Maya Upgrade Vaultjában.

Fortnite

A streamerek új beállítási opciót kaptak, a licenccel rendelkező Emote hangokat mostantól letilthatják, hogy ne kelljen tartaniuk a copyright balhéktól.

Új fegyver érkezéséről a cikk írásának idejében még nem volt információnk.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×