Eszméletlenül komoly specifikációval érkezik az AOC új csúcsmonitorja, az AG353UCG. Az ára először borsosnak tűnhet, a rivális termékekkel szemben mégis kedvezőnek mondható.

Bemutatta az AOC a legújabb üdvöskéjét, a gamer monitor sorozatának abszolút bajnokát, az AG353UCG-t. A monitor tulajdonképpen mindenből a legjobb besorolással rendelkezik és minden benne van, ami valamilyen szempontból gamer monitorrá tesz egy gamer monitort.

Képen az AGON AG353UCG

Az új eszköz specifikációja egészen döbbenetes. A 35-inches monitor egy 10 bites VA panel Quantum Dot technológiával. Mindezt megküldték egy 200Hz-es frissítési rátával, 2ms-es válaszidővel és HDR 1000-res besorolással. Megtévesztő lehet, ezért fontos megjegyezni, hogy ez nem állandó fényerőt jelent, a csúcs értéke az 1000 nit. Természetesen mindezek mellett beépítésre került a G-Sync Ultimate is, ez nem is lehetett kérdés.

Az ára már egy fokkal érdekesebb, ugyanis ezért a szörnyetegért az ÁFA után…

…megközelítőleg 1 millió forintot is elkérhet az AOC.

Az árról egyelőre nincs pontosabb információnk, mint amit a gyártó adott, ez 2159 fontról szól. Elsőre kiábrándító lehet, hiszen az AOC-tól egyébként egy olcsóbb sávot szoktunk meg, a többi gyártóhoz képest. De kontextusba helyezve mindjárt mást mutat a matek, visszatér az AOC „olcsóbb” jellege. A hasonló specifikációval rendelkező Acer Predator X35 hajszálnyival drágább, 2200 fontot kóstál. A csúcs pedig az Asus PG35VQ, melyet 2460 fontért árul a gyártó. Így már annyira nem is vészes az AOC által ajánlott ár.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×