Az Epic Games nagy sikerű battle royale játéka, a Fortnite hatalmas sikerét részben a stílusos skinjeinek köszönheti. Ám sajnos néha ezekkel is bajok vannak.

Eddig egészen jól teljesít a Fortnite második felvonásának második szezonja. A titkos ügynököket felvonultató új évad minőségi Battle Pass tartalmakkal és lenyűgöző újdonságokkal indított. A közösség is többnyire meg volt eddig elégedve az új iránnyal, reméljük a szezon minőségét meg tudja tartani a fejlesztőcsapat.

Bár az új szezonnal nincsenek gondok, némely tartalmak a korábbi időszakokból sajnos megszédültek az új játékelemek láttán. Többek között itt van YOND3R, akit a Season X során lehetett feloldani az aktuális Battle Pass-ből. Az Outfithez járt egy feloldható stílus, amit a játékosok egészen a Top Secret névre keresztelt új szezonig élvezhettek.

Most ugyanis a kliens lezárta a szóban forgó stílust, majd ellehetetlenítette a játékosokat a választásától.

Az Epic Games hivatalos Trello fórumánaz a platform, ahova a játékhibákat lehet jelenteni – már több ticket is szól YOND3R hibájáról, amit a fejlesztők egyébként már tudomásul is vettek.

Ha hihetünk a Trellonak, jelenleg csak YOND3R esetében áll fenn a stílushiba. Így, ha feltétlen az Outfit speciális kiadásával szeretnénk játszani, sajnos nem tehetünk mást, meg kell várnunk a hotfix érkezését.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×