Nagyon úgy néz ki, hogy már mindössze csupán pár hetet kell várni az új, olcsó iPhone-ra.

Már 4 év telt el az iPhone SE bemutatása óta, ennek örömére pedig az Apple ismét leporolja a szériát, legalábbis ha hihetünk a pletykáknak. Az utóbbi időben annyi szivárogtatás érkezett, hogy már a csapból is az iPhone 9/SE 2 folyt, így már gyakorlatilag csak a bejelentés hiányzik az Apple háza tájáról.

Ez hamarosan meg is történhet, ha folytatják a kronológiát, ugyanis az első iPhone SE 2016. márciusában látott napvilágot, így értelemszerűen az SE2/iPhone 9 érkezését is a márciusi időszakra várják. A specifikációk lelepleződése után most már egy videó hódít TikTokon, amin az állítólagos új iPhone 9 található.  Az előlap maradt az iPhone 6-ból megismert forma, az oldalai viszont az iPhone 5/SE formavilágát idézi meg.  A hátlap pedig az új hullámos lekerekített dizájnját kapta.

 

Ha hihetünk a pletykáknak az iPhone 9 burkolata egy A13 Bionic csúcsprocesszort takar, mellé 3 GB RAM-mal szerelték és 64, illetve 128 GB-os tárhellyel lehet majd választani. Az alapmodell várhatóan 399 dolláros árcédulát kap majd, mindezt pedig elvileg március végén mutatják be, várhatóan 31-e környékén.

A borítókép csupán illusztráció, forrás: YouTube

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×