Még az sem biztos, hogy léteznek, de már minden bejelentés előtt álló készülékről tudnunk, amin épp dolgozik az Apple. Ilyen többek között az AirPods X is, mely a következő high-end hangcucca lehet az almás cégnek.

Ha igazak a híresztelések, még márciusban tart majd egy eseményt az Apple, ahol szép számban szeretnének bemutatni új és frissített eszközöket egyaránt. A helymeghatározós kulcstartó, az új, olcsó iPhone és a frissített iPadek mellett, ha igazak a hírek, érkezik egy high-end fejhallgató is, az Apple AirPods X.

A lépés teljesen logikus lenne, az AirPods fülesek szépen kiforrták magukat, egyértelműen piacvezetőek és már csak egy igazán pofás nagytestvér hiányzik a kínálatból.

 

Jó dolog, hogy az Apple megpróbál minél több igényt kiszolgálni a termékeivel, annak azonban mélyen a zsebébe kell nyúlnia majd, aki az új eszközt szeretné.

Az új X árát ugyanis 400 dollárra tippelik, ami finoman fogalmazva is húzós.

A képen nincs valuta jelölve, az ilyen kiszivárogtatott képeken azonban az esetek túlnyomó többségében az USA dollár szerepel. ÁFA-val együtt tehát jó eséllyel az Airpods 2 jelenlegi árának kb háromszorosa, 150 000 forint lesz az új változat.

A nagytestvér akár három színben is jöhet, számíthatunk asztroszürkére, aranyra és ezüst (vagy fehér) variánsra.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×