Történelmet írt a Complexity-Limit. Ők voltak az elsők, akik legyűrték Mythic-en N’zoth-ot, emiatt pedig sokan felnéznek rájuk. Viszont nem volt olcsó menet.

Mindig is kíváncsiak voltunk, a nagyobb egyesületek, mint például a Method, vagy a Complexity-Limit, egészen pontosan mennyi aranyat invesztál egy World Fist runba? Szerencsére a PCGamesN utóbbiból interjút készített a Limitből Kingfly, Preheat és Podra hármasával, akik többek között elárulták a lapnak azt is, mennyi aranyba fájt nekik a világelső N’Zoth raid.

 

Egy biztos: ahhoz, hogy valaki a legjobb, vagy ebben az esetben a legjobb legyen, félelmetes mennyiségű idő és energiabefektetés kell. Persze mind tudjuk, hogy a World of Warcraftban ez még nem jelent semmit, ugyanis könnyen lehet, hogy az istenért sem akar esni a hőn áhított item, ekkor viszont a pénztárcánkba kell nyúlni, hogy megvásároljuk aranyért a kívánt darabot. Ez pedig sosem olcsó, ha az ember az aktuálisan legjobbat keresi.

A limitesek elmondták, eddig könnyebb dolguk volt, ugyanis mindig lehetett tudni, hogy melyik az az egy-két szett, ami tökéletes egy runhoz, most viszont a Corruption miatt sokkal több variáns került a képbe. A guild játékosai több szerveren és aukciós házon keresztül vadászták a legjobb páncélelemeket, így az éles bevetésen résztvevőknek csak magukra kellett dobniuk a megfelelő ruházatot és egyéb felszereléseket.

Viszont ez a procedúra nem volt olcsó mulatság. Preheat elmondásai szerint a játékosokon 5-től 10 millióig terjedő érték lógott a harc közben, ami egy félelmetes szám. A játékos úgy tudja, hogy nemcsak ők, de még a Method is több, mint 200 millió aranyat költött a N’Zoth kísérletre. Azt ugyan nem tudták megmondani, hogy a rivális csapat pontosan mennyit fordított a runra, Kingfly viszont a PCGamesN-nek elmondta, a Limit összesen körülbelül

257 millió aranyat költött a Wolrd First eredmény elérésére.

Érdekesség, hogy a srácok mindehhez komoly kölcsönt is felvettek, így ugyan a dicsőség az övék, de a következő pár hónapot biztosan törlesztéssel fogják fordítani.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×