Ha minden igaz, tervben van egy új Star Wars film készítése, melynek középpontjában az Exegol bolygó áll, a Sithek bolygója.

Persze egyelőre nem igazán lehet tudni, hogy a készülő új film a mozikban, vagy a Disney+ szolgáltatásban debütál-e majd, de azt igen, hogy az Exegolon játszódik – adott hírt róla a Hollywood Reporter.

Az eddigi információk szerint A Bűvész rendezője J.D. Dillard a Luke Cage és a SHIELD ügynökei írójával, Matt Owensel közösen dolgozik a projekten. A filmnek azonban nincs köze a Star Wars következő trilógiájához, melyet Rian Johnson, az Utolsó Jedi rendezője készít majd. Ha tippelnünk kéne, talán ez egy következő „Egy Star Wars-történet” lesz, vagy egy új sorozat a Disney szolgáltatásában.

Kép forrása: Hollywood Reporter

A Star Wars vezetői nem is olyan régen azt mondták, hogy a nagy filmek helyett inkább a sorozatokra fókuszálnak, ami nem is meglepő a The Mandalorian sorozat sikerét látva. Ha a Deadline értesülései igazak, az új Star Wars film az Exegol bolygón játszódik majd, ami talán választ ad pár kérdésre a Rise of the Skywalker történetével kapcsolatban: például, hogy hogyan jött vissza Palpatine a halálból?

A jó hír az, hogy LucasFilm valószínűleg jó sokat foglalkozik a jövőbeli Star Wars projektekkel, így sok történetet nézhetünk még végig abban a bizonyos messzi messzi galaxisban.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×