Ha minden igaz, tervben van egy új Star Wars film készítése, melynek középpontjában az Exegol bolygó áll, a Sithek bolygója.

Persze egyelőre nem igazán lehet tudni, hogy a készülő új film a mozikban, vagy a Disney+ szolgáltatásban debütál-e majd, de azt igen, hogy az Exegolon játszódik – adott hírt róla a Hollywood Reporter.

Az eddigi információk szerint A Bűvész rendezője J.D. Dillard a Luke Cage és a SHIELD ügynökei írójával, Matt Owensel közösen dolgozik a projekten. A filmnek azonban nincs köze a Star Wars következő trilógiájához, melyet Rian Johnson, az Utolsó Jedi rendezője készít majd. Ha tippelnünk kéne, talán ez egy következő „Egy Star Wars-történet” lesz, vagy egy új sorozat a Disney szolgáltatásában.

Kép forrása: Hollywood Reporter

A Star Wars vezetői nem is olyan régen azt mondták, hogy a nagy filmek helyett inkább a sorozatokra fókuszálnak, ami nem is meglepő a The Mandalorian sorozat sikerét látva. Ha a Deadline értesülései igazak, az új Star Wars film az Exegol bolygón játszódik majd, ami talán választ ad pár kérdésre a Rise of the Skywalker történetével kapcsolatban: például, hogy hogyan jött vissza Palpatine a halálból?

A jó hír az, hogy LucasFilm valószínűleg jó sokat foglalkozik a jövőbeli Star Wars projektekkel, így sok történetet nézhetünk még végig abban a bizonyos messzi messzi galaxisban.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×