Nemrég új közösségi kihívás jelent meg a Rainbow Six: Siege-ben: az Acer Predator skin megszerzéséhez 5 fős csapat kell.

A rendszeresen játszó Rainbow Six: Sige játékosok valószínűleg észrevették, hogy a napokban új kihívás jelent meg a Club-kihívások listájában, amivel egy gyönyörű Acer Predator skint lehet megszerezni.

A Predator Pulsar viszont csak akkor gyűjthető be, ha egy előre barátokból összeállított csapattal játszunk 10 kört.

Sokan, akik egyébként egyedül, random csapattársakkal játszanak, hátrányba kerülnek, így elég nehéz megszerezni a skint. Reméljük, hogy cikkünk segít abban, hogy olyan 5 fős csapatok alakuljanak, melyek akár később is megmaradhatnak.

Kép forrása: Uplay

Az Acer Predator egyébként tavaly óta a Siege hivatalos PC-és monitorpartnere a Pro League és Major esport rendezvényeken. A partnerséget megünnepelve indították most ezt a skin kihívást.

Ahhoz, hogy megszerezzük, a Uplay Club-kihívások oldalán a „hozzáad” gombra is rá kell nyomni, hogy aktív legyen. Ezek után olyan 5 fős csapatban kell lenyomni a 10 kört, melyben mindenki a meccs előtt lett a csapat tagja és nem a játék rakja őket össze.

Kép forrása: Uplay

Sajnos azonban az így megszerezhető skin nem univerzális, Lion V308-as fegyverére jó. Ezzel talán kicsit Liont szeretnék menteni, aki az utóbbi időben nem tartozik a közkedvelt operátorok közé. Az Operation Void Edge indulása után egyébként 15 ezer Renown lesz Lion, így könnyen beszerezhetik majd azok, akiknek még nincs meg. A Viod Edge valamikor márciusban indul.

Nem árt persze sietni, a cikk írásának pillanatában (hétfő délelőtt) a rendszer még 3 napot ír hátralévő időnek. Ez alapján csütörtök délelőtt még biztosan begyűjthető lesz.

Ha valaki szeretne egy kis segítséget, vagy esetleg pont egy ember hiányzik, az esti órákban szívesen beszállok ötödikként a teambe. Uplay nevem: I_am_DV. Mehet az inv 18 óra után.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

 

×