Az Infinity Ward próbálja jobban tájékoztatni a játékosokat arról, mik érkeznek a játékban, úgyhogy újabb frissítésben számoltak be az újdonságokról.

Ahogy arról a Dexerto is beszámolt, a Call of Duty: Modern Warfare fejlesztői újabb blogposztban vázolják, mire számíthatnak a játékosok a jövő héten. Persze mindenki leginkább a Warzone Battle Royale mód iránt érdeklődik, de erről továbbra sem beszélnek azon túl, hogy a szivárogtató adatait akarják megszerezni. Addig is azért sok hivatalos újdonságot is kapunk, amire megéri odafigyelni.

Az első és legfontosabb az új map, a Bazaar. Ez kivételesen nem egy korábbi map feldolgozása, mint a Season 2 elején a Rust volt, hanem egy teljesen új csatatér. A térkép valószínűleg jóval kisebb méretű lesz, mint a normál 6v6 pályák, így valószínűleg a Gunfight módhoz szánják.

Nem tudni, pontosan mikor érkezhet majd a Bazaar a játékba, de az biztos, hogy a 24-ével induló héten. Tekintve, hogy a nagyobb méretű frissítések keddenként szoktak a játékba érkezni, valószínűleg 25-én kapjuk majd meg a mapot.

Kép forrása: Dexerto

Ezen kívül új játékmódok is érkeznek majd: az első egy 3v3 Rust-Sniper only játékmód lesz majd, ennél viszont izgalmasabbnak hangzik az „Infantry Ground War”.

Ez utóbbi a már jól ismert 32v32 játékmód lesz, ám ezúttal a tankok és az APC-k nélkül. Így kevésbé támaszkodhatunk majd a járművek nyújtotta fölényre.

Ti melyik újdonságot várjátok a legjobban?

×