Alig telt el pár hét, a Rainbow Six: Siege pajzsos védőoperátora ismét kikerült a játékból. Újabb hibák jelentkeztek, a fejlesztők nem láttak más megoldást.

Tavaly az egyetlen védő operátor, aki pajzzsal rendelkezik, huzamosabb időre le lett tiltva a Ubisoft játékában. Akkor a pajzs hibáira hivatkoztak a fejlesztők, később az operátor visszatérhetett. Nem telt bele néhány hónapba, hogy az operátornál újabb hibákat tapasztaljunk, így ismét kivették, majd idén januárban úgy tért vissza, hogy elvileg a Ubisoft mindent megoldott. Nem sokkal azután, hogy visszatért, a játékosok jelezték, hogy ugyanolyan hibásan működik a pajzs, mint korábban.

Tegnap a Ubisoft a Redditen és a Twitteren tette közzé a hírt, hogy Clasht ismét deaktiválták a játékban:

„Ma deaktiváljuk a Clasht. Tudjuk, hogy probléma van vele, így nem lesz elérhető addig, míg a problémát meg nem oldjuk” – írta a Ubisoft munkatársa.

Clash pajzsa elvileg mindkét irányból áthatolhatatlan kéne legyen, de valamilyen hiba miatt legutóbb a védő játékosoknak sikerült a támadókat a pajzson keresztül lőni, miközben támadó oldalról a védők védve voltak Clash pajzsa által. Ez bizony komoly probléma, így nem csoda, hogy a fejlesztők (ismét) az operátor tiltása mellett döntöttek.

Clash egyébként amúgy sem egy népszerű operátor, hiszen azok közé tartozik, akit a leggyakrabban bannolnak a ranked és unranked meccseken, még akkor is, ha semmilyen bugot nem tapasztalunk nála. Nem véletlen tehát az sem, hogy hamarosan alaposan átdolgozzák az operátort a fejlesztők.

Bosszúsak lehetnek viszont azok, akik imádják használni Clasht, főleg mérgelődhetnek azok, akik még külön fizettek is érte. Az egyetlen, amink van, a remény. Remény, hogy utoljára kerül tiltás alá és végre véglegesen sikerül megoldani a működését.

Te is találkoztál Clash hibáival? Jogosnak tartod, hogy harmadjára is kivették?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×