Aki szeretné maga felfedezni a játékba csempészett újdonságokat, ne olvasson tovább!

A No Man’s Sky-t nem kell bemutatni senkinek, hiszen megjelenését hatalmas érdeklődéssel kísérte a gamer társadalom pár évvel ezelőtt. Majd az ezt követő hisztéria még ennél is nagyobb sajtóvisszhangot kapott. A fejlesztői csapat a játék megjelenése után nem nyilatkozott hosszú hónapokig, de a címhez folyamatosan gyártották a tartalmat és a hibákat is szorgosan javították.

Ennek hála csoda történt, és a nagyérdemű közönség megváltoztatta a véleményét a stúdióval kapcsolatban. Még a Steam virtuális boltjában található értékelés is a legjobb kategóriába szökött a frissítéseknek hála. A Hello Games így bár évekkel később, de elérte a célját és még mindig hajlandóak tovább menni.

 

A pár napja kijött patch-ben élő űrhajók érkeztek, amiket tojásokból kelthetnek ki a játékosok. Az űrbeli felfedezés is sokkal izgalmasabbá válik a „points of interest” helyek megjelenésével. Ezek olyan misztikus helyeket takarnak, amiket érdemes felfedeznünk. Hatalmas koponyák, űrállomások és űrlények által kialakított próbatételek tarkítják mostantól a bolygóközi utazást.

Ráadásul könnyen lehet, hogy ez még nem minden, csupán a játékosok nem fedeztek fel még minden újítást.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×