Na, mi a helyzet?

Az HBO Max már májustól elérhető lesz és mi lenne jobb promóció, mit a Jóbarátok c. sorozat egy új részének exkluzív kiadása. Az amerikai sitcom 1994-ben látott napvilágot az NBC-n és rövid idő alatt hatalmas sikert aratott globálisan. A történet a 20-as és 30-as éveiben járó, New Yorkban lakó, hat fős baráti társaságot követi. A történet apró sztorikra összpontosít és a modern sorozatokkal ellentétben a tíz évad alatt kevés komoly változás áll be a szereplők életében.

 

Persze mára már ezt is divat utálni, de a Jóbarátok minden idők egyik legsikeresebb sorozata marad továbbra is. Nem is véletlen, hogy a HBO magához ragadta a jogokat, az új online médiaszolgáltatók harcába beszállván. A részben mind a hat főszereplő részt vesz majd és a tervek szerint script sem készül hozzá, így könnyen lehet, hogy csupán egy asztalbeszélgetés lesz a színészek között, amiben felelevenítik a forgatás emlékeit.

Az elmúlt években nagy divat lett régi játékokat felújítani és régi történeteket új köntösben tálalni, de sokszor ez kifejezetten rosszul sült el. A Jóbarátok fanok azonban erősen aggódnak, hogy az új rész csupán nyereségvágyból készül, így elrontja majd a nosztalgikus képet, amit kialakítottak az évek során. Talán ha rövid dokumentumfilmként reklámozták volna kevésbé félnénk, persze akkor a hype is kisebb lenne.

Ti várjátok már az új Jóbarátok részt?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×