Yasuo testvérével, Yone-nal már a Legends of Runeterrában találkozhattunk. Lehet, hogy most ő is csatlakozik a LoL világához?

Sett kiadása óta, nem hallottunk komolyabb fejleményt az új karakterről. A szezon elején kiadott dev videóban ugyan beszámoltak arról, hogy érkeznek új hősök a játékba, de a kilétüket még homály fedi. A megadott jelek alapján azonban arra következtetnek a rajongók, hogy az új hős nem más, mint Yone, Yasuo féltestvére.

„A múlt démonait jobb békén hagyni.”

Hangzott el ez a mondat az év kezdő videóban, ahol Ryan ‘Reav3’ Mireles az új hősökről mesélt. Kitért arra is, hogy a játékosok az új karakterről, már a lore-ban hallhattak. Bár a jelenlétét egyelőre homály fedi, több tartalomgyártó is arra gyanakszik, hogy Yone-ról szólnak a jóslatok.

Yone egy erős, magabiztos személyiség, aki mintaképként szerepelt Yasuo szemében. Egy félreértés miatt azonban a két kardforgató egymásnak esett, és Yone pedig életét vesztette. Bár az igazságot, amit keresett továbbra se találta meg, bátyja megölése továbbra is kísérti Yasuot. Yone a lore szerint halott, de egy következő jel arra utal, hogy a következő karakter a halálból, vagy közel a haláltól menekült meg. És Yasuo démonjai biztos a mai napig is benne élnek a bátyjáról.

 

Az új karakter leleplezéséig semmi se biztos, de akármikor előfordulhat, hogy egy új Ioniai hőssel találkozunk a Riften.

Te milyen képességekkel fegyvereznéd fel Yone-t?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×