Rengeteg probléma jelentkezett az utóbbi időben a konzolosoknál.

Az utóbbi napokban egyre több panasz érkezett a PUBG konzolportjával kapcsolatban. A játékosok rengeteg buggal és szerveroldali problémával találkoztak, mindezek tetejébe pedig elkezdődött a 6.2-es frissítés tesztelése, ahol újabb problémák léptek fel. Épp ezért csak később fogják áthozni a frissítést az éles szerverre.

Az új időpont március 3, persze ha csak addig nem jön közbe más, komolyabb probléma.

Nemrég egy idegesítő hibajelenség tűnt fel, ami akkor jelentkezett, ha új skint próbáltunk fel karakterünkre, ilyenkor a játék szimplán kifagyott és indíthattuk újra az alkalmazást. Ezt ideiglenesen sikerült javítaniuk, de a végleges megoldás még egyelőre várat magára.

Mindeközben a szerverek továbbra is katasztrofális állapotban vannak, így az utóbbi időben nem volt ritka, hogy hasonló desync szemléltető videók kerültek fel a Redditre, amiben a játékosok szemléltetik a PUBG jelenlegi állapotát:

2 Years Later and Still Tolerating this Game from PUBGConsole

Pubg on console in a nutshell from PUBGConsole

A fejlesztők folyamatosan próbálják javítani a felmerülő hibákat, de láthatólag nem igazán bírnak felülkerekedni a hibaáradaton. Mellette pedig a szerverkarbantartásra is láthatólag több időt kellene fordítaniuk, hogy valamivel jobb legyen a helyzet.

Ezek után nem is tűnik olyan katasztrofálisnak a PC-s verzió, ugye?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×