A második felvonás második szezonjában komoly újításokat és módosításokat eszközölt az Epic Games. Ám úgy fest, ez még nem minden, jöhetnek ugyanis a Shout Emote-ok is.

Az új szezon temérdek újdonságot hozott a Fortnite világába. Változott a Battle Royale sziget, az új Battle Pass megreformálta a küldetéseket, és elhozta nekünk a játék történetének első szabadon alakítható Outfitjét. Az ügynökök csatáját testközelből követhetjük végig, ráadásul mi magunk is csatlakozhatunk majd egy oldalhoz a jelek szerint.

A PvE elemeknek köszönhetően elfogadható keretek közé terelte az Epic Games a Mythic fegyverek rendszerét, ráadásul még minibossokat is kaptunk a játék történetének kulcsszereplőinek személyében.

Egy szó, mint száz, kiválóan kezdődik a Chapter 2 második szezonja.

Ám mindez csak a jéghegy csúcsa, az adatbányászok ugyanis amióta megérkeztek az új fájlok, rejtett tartalmak után kutatnak. Szerencsére bőven van is mit keresni, a leakerek ugyanis egy teljesen új Emote típusra bukkantak az elmúlt órákban.

Hypex úgynevezett Shout Emote-okra bukkant a kliens forrásfájljai között, melyek lényegében speciális hangfájlok, amiket feltehetően a jövőben szabadon használhatunk majd játék közben. Olyan híres szövegek kaptak önálló fájlokat, mint a Leeroy Jenkins meme, vagy éppen a kommentátorok ikonikus felkiáltása, mikor Bugha világbajnok lett.

Az új Emote-ok pontos működéséről még nem tudunk semmit. Reméljük, hogy valamilyen szinten visszafogja majd a rendszert az Epic Games, kellemetlen lenne, ha ezeket a különböző hangokat folyamatosan a világba kiálthatnánk.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×