Még biztosan húzza az agyunkat egy ideig az Epic Games a Deadpool skin elérésével. Jövő héten újabb kihívások érkeznek a Fortnite-ba.

Új Deadpool modellre bukkantak – Már ismerjük a második hét küldetéseit is

Nagyban dübörög a Fortnite új szezonja, szerencsére a játékosok lelkesedése a második napra sem tört meg, látszólag mindenki élvezi az újításokat. Mi tagadás, tényleg kitett magáért a fejlesztőcsapat, ezúttal tényleg meglátszik, hogy több idejük volt előkészíteni az új tartalmakat.

A marketinges csapat is hatalmasat húzott erre a szezonra, a játék történetében először kapott helyet kollaborációs tartalom a Battle Pass-ben, az aktuális ciklus rejtett Outfitje nem más, mint Deadpool.

Ahogy az lenni szokott, a rejtett skineket küldetések teljesítésével lehet feloldani, ez a procedúra most sem változott. Az első hét küldetéseit már teljesíthetjük, szerencsére nem kell  megszakadnunk a nyomás alatt.

Most viszont kiderült, hogy milyen feladatokra számíthatunk a második héten. ShiinaBR osztotta meg Twitteren a listát, ami a jelenleg elérhető összes Deadpool-kihívást sorolja fel.

A második héten a karakter tejesdobozát kell megkeressük, majd pedig három chimichangát, ami a főhadiszálláson lesz elrejtve.

Vagyis úgy tűnik, hogy nem kell beleszakadjunk majd a skin feloldásába, eddig ugyanis csupán a Battle Pass menüponton belül kellett kattintgatni a feladatok teljesítéséhez.

 

Érdekeség, hogy valószínűleg Deadpool fel fog tűnni idővel a mosókonyhában, egy WC-n trónoló modellt is találtak róla a leakerek.

Már alig várjuk, hogy végre akció közben is megvizsgálhassuk az Outfitet!

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×