Megérkezett a legújabb szezon, temérdek új tartalommal. Ám a Fortnite fejlesztői nem pihennek, már a jövőben esedékes újdonságokkal foglalatoskodnak.

Biztosan sokan emlékeznek még Marshmello játékbeli koncertjére. Több százezer játékos csatlakozott be egy időben a játéktörténet első in-game koncertjébe, hatalmas sikerré téve az eseményt. Ennek apropóján az Epic Games elkészítette az Icon Series kozmetikai családot, aminek keretein belül azóta Major Lazer is kapott saját Outfitet, valamint a legutóbbi bővítésnek köszönhetően maga Ninja is.

Most pedig úgy fest, hogy egy újabb előadó büszkélkedhet hamarosan saját skinnel, a v12.0-ás fájlok alapján Travis Scott is exkluzív tartalmat kaphat a Fortnite fejlesztőitől.

 

Persze ez még nem jelenti azt, hogy jövő héten Travis Scott bőrébe bújva vadászhatjuk le ellenfeleinket a szigeten, ugyanis a Major Lazer név is jó ideig pihent a forrásfájlok között, mire végül megjelent az Outfit az Item Shopban.

 

Na meg könnyen el tudjuk képzelni, hogy egy nagyobb kollaborációs eseményről van szó és Travis Scott lesz a második olyan zenei előadó, aki koncertet ad a Fortnite-on belül.

Idővel minden kiderül, addig is élvezzük az új szezont, ami komoly vérfrissítést hozott.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×