Eddig bírta a Riot Games. Megérkezett a 10.4-es ciklus első hivatalos módosítása, a Sona-Soraka hotfix. A két támogató mellett az Immolate is változott.

Az elmúlt két ciklusban szignifikánsan megugrott Sona és Soraka választási aránya a felső ösvényen. A meta igencsak kedvezett a két támogatónak, akiknek így bőven 55% fölé emelkedett a győzelmi aránya. Mindez se a játékosoknak, se a fejlesztőknek nem tetszett, érkezett is a nerf a 10.3-as és a 10.4-es frissítésekkel is.

Utóbbi jelenleg az aktív ciklus, ám az éles csomag nem sokat javított a helyzeten, Soraka eltűnt ugyan a felső ösvényről, de módosításainak köszönhetően gyengébb lett a támogató pozícióban. Sona viszont továbbra is erősnek minősült topon, szinte alig változott a győzelmi aránya.

Így hát nem volt mit tenni, a Riot Games készített egy hotfixet a 10.4-es frissítéshez.

 

Sona és Soraka módosításai mellett gyengítettek az Immolate effektjén. Utóbbi a Bami’s Cinderből építhető tárgyakat érinti.

A pulzáló hatás töltési ideje 10-ről 12-re emelkedett. Továbbá minden tárgy 1% bónusz életerőből fakadó sebzést veszített.

Soraka

  • Csökkent a W töltési ideje
  • Csökkent a W manaköltsége
  • Változott az életerőköltsége megfiatalodás (rejuvenation) – a Q képesség utóhatása –  közben -> 40-100%-ról 60-100%-ra

Sona

  •  Lecsökkentették az alap AD-ját 45-re
  • Mostantól szintenként csak 2 AD-t kap
  • Az E képessége mostantól szinttől függően csak 10-14%-ot gyorsít a karakteren

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×