Nem mindennapi streamert kapott fel a TikTok közössége.

Kínában továbbra is tombol a koronavírus, így az egyes tartományokban még mindig az otthonaikba kényszerültek az emberek. Ennek köszönhetően rengetegen játékkal ütik el az időt, ám nem mindenki. Egy kínai férfi arra volt kíváncsi, hogy horkol-e éjszaka, emiatt fellőtte a TikTokot, ahol élőben streamelni kezdte, ahogyan alszik.

Az első közvetítés után viszont nem akart hinni a szemének, amikor megnézte a statisztikákat, ugyanis több százezren követték a streamjét.

Így hát másnap folytatta csendes tevékenységét. Ezt követően csak úgy özönlöttek a nézők, volt olyan este, hogy 18 millióan figyelték a férfit alvás közben. Ráadásul a nézőknek annyira tetszett a műsor, hogy több mint 10500 dollár értékben, azaz 3,2 millió forintnak megfelelő összeget szórtak el különféle ajándékokra.

A férfi sem érti, hogy mitől lett ilyen felkapott / Kép: 36kr.com

A történetre hamar felfigyelt a kínai sajtó is. A férfi egy interjúban elárulta, hogy ezeket a virtuális ajándékokat sikerült pénzzé tennie, végül 1,2 millió forintnak megfelelő összeggel lett gazdagabb. Mindemellett 850 ezer rajongót gyűjtött a pár nap alatt.

A férfi viszont nem igazán élvezi a hirtelen jött népszerűséget, mivel rengetegen zaklatják azzal, hogy segítsen, hogy mások is pénzt kereshessenek hasonló módszerrel. Épp ezért felhagy az alvós streamekkel és a jövőben minőségibb anyagokkal fog jelentkezni a követői számára.

Forrás: 36kr
Borítókép: Pixabay

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×