Azon túl, hogy megtudtuk ki rendezi, a jövő heti PAX East rendezvényen még többet tudhatunk meg a Borderlands filmadaptációjáról.

Már lassan egy éve nem hallunk különösebb hírt a Borderlands moziváltozatáról. Tavaly júliusban a Gearbox fejlesztői még arról beszéltek, hogy milyen menő lenne, ha Claptrap hangját Dwayne “The Rock” Johnson adná.

Azóta valószínűleg sokat haladt a projekt, nemrég pedig váratlanul is bejelentették a rendezőt is, Eli Roth személyében. Ő rendezte például a Motel 2-t, a Kabinlázt, A végzet óráját, vagy a 2018-as Bosszúvágyat, amiben Bruce Willis játszotta a főszerepet.

A Borderlands film a Lionsgate gondozásában készül, Avi és Ari Arad pedig producerként vannak jelen. Ők például már olyan Marvel-filmek munkálataiban vettek részt, mint a Vasember, vagy a Pókember.

A Borderlands anarchikus világát nagyszerű módon hozzuk el a vászonra, amely friss és vonzó élmény lesz a mozi- és játékrajongók számára is”mondta Nathan Kahane, a Lionsgate Motion Picture Group elnöke.

Remélhetőleg a Borderlands valóban olyan lesz, ahogy azt egy remek videojáték adaptációtól elvárjuk. Sajnos erre kevés jó példa van. Az viszont megnyugtató, hogy a producerek közt a Gearbox vezetői is ott lesznek.

Te várod már a Borderlands filmet?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×