Már az Update pontos időpontját is tudjuk, valamint azt is, mekkora méretre számítsunk. Ma érkezik a régóta várt Season 2, hamarosan minden kiderül.

Hosszú hetek óta várjuk már a Fortnite második szezonját, és ma végre megérkezik! A rengeteg beharangozó, a sok nyomozás és találgatás után végre kiderül, mit is hozott össze nekünk az Epic Games a rekordhosszúságú Season 1 alatt?

Az utolsó nyomok ismét Agent Meowscles érkezésére utalnak, de kiderült végre az Update pontos időpontja és a frissítés mérete is.

Egérgránát

Ráadásul nem is az egér formájú gránátok a legfurcsábbak az egészben, hanem a pamutgombolyag, ami fel akarja robbantani őket. A jobb alsó sarokban ráadásul egy cica feje is kirajzolódik.

Top Secret cica

Az utolsó Season 2 Teaseren már egyértelmű a cica fej, amire csak úgy hivatkoznak: a titkosított alany. Legutolsó ismert tartózkodási helyét kitakarták.

A frissítés mérete, időpontja

A Chapter 2 – Season 2 frissítés természetesen egy leállással kezdődik, magyar idő szerint délelőtt 10 órakor. Az Epic továbbá arra is figyelmeztet, hogy a patch mérete ezúttal nagyobb lehet a szokásosnál.

Már alig várjuk, hogy véget érjen a leállás és kipróbálhassuk a Season 2 minden újdonságát!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×