A bluerzor és csapata a GamersOrigin második helyről várta az ötödik hét kezdetét. Kis szerencsével ezt a hetet is sikerrel teljesítették.

Javában pörög az LFL, azaz a francia League of Legends bajnokság. Hozzánk azért is áll közel ez a liga, mert egy magyar srácnak is szurkolhatunk. Bluerzor az ötödik hétnek a második helyről vághatott neki, ahol már a visszavágók kerülnek terítékre. Kedden a Vitality Bee csapatával, szerdán pedig az IZI Dreams-szel kellett szembenézniük. Lássuk, hogyan is alakultak ezek a meccsek.

Vitality.Bee vs GamersOrigin

Az odavágón nyerni tudott a GamersOrigin. Shemek és bluerzor számára a méhecskék elleni meccsek mindig presztízs összecsapásoknak számítanak, hiszen mind a ketten viselték korábban a fekete-sárgát. A champ selectnél a Vitality-nek Aphelios-on volt a prio, és mivel nem érkezett jungle ban, bluerzor el is tudta hozni magának Lee Sin-t.

A mérkőzésen nem is kellett sokat várni a korai agresszióra. Shemek Camille-ja és bluerzor Leeje már a negyedik percben elhozta az első gyilkosságot. Egy előző cikkünkben írtuk, hogy Lee-vel csak így lehet lépést tartani egy farmoló junglellel szemben. A Vitality is próbálkozott és egy szép bot dive-ot követően fordítani tudtak, de a játék középső részét a GO irányította. Shemek solo kill után, nagyon jó elkapások jöttek, amivel ellépett egy kicsivel a GamersOrigin. Az előnyt szépen kamatoztatták és 6 ezer aranyat is rávertek az ellenfélre, de ez se volt elég a befejezéshez. Egy rossz dragon fightot követően szét esett a vörös-fekete gárda, és a jól scale-elő, könnyen csapatharcoló Vitality megfordította a meccset. A dragont követte a baron és végül a Nexus.

De a mérkőzést mégsem nyerte meg a Vitality.

A hivatalos versenyszabályzat szerint az Academy csapatok csak két játékost használhatnak az LFL-ben azok közül, akik nevezve vannak az LEC keretbe is. Azonban Saken, Comp és Steelback is tagja az LEC csapatnak, ezért a Vitalitytől elvették a győzelmet, így a pontot a GO kapta.

GamersOrigin vs IZI Dreams

A szerdai játéknapon Toucouille excsapata az IZI volt az ellenfél, akik egy fokkal könnyebb ellenfélnek számítanak. Lee-t ezúttal elvették a magyar dzsungelestől, de érkezett a helyére Elise, mid lanen pedig Cassio került reflektorfénybe.

A korai játékban Bloody mindent elkövetett, hogy hamar előnyhöz jusson a csapata, hiszen bluerzor levadászása után az alsó ösvényen is két gyilkosságot szereztek. Elise is érezte, hogy az alsó ösvényen lesz a fókusz, és egyszer Cassioval, egyszer pedig a bot lane-nel hozott sikeres killt alul. A meccs középső szakaszában se tétlenkedett, hiszen a jó makrónak köszönhetően behúzták a Rift Heraldot. Az éles harcok közepette azért kijöttek a skill-különbségek. Néha olyan dolgokat kivitelezett a GO, ami azért egy hajszálon múlt. A jól kezdő IZI végül darabjaira hullott és a szépen sebző Cassio és MF a CC áradatra remekül reagált. A tornyok dőltek, az objectivek hullottak és 25 perc alatt véget is ért a küzdelem.

Ezzel tehát 2:0-val zárta ismét a hetet a GO és tapad az LDLC-re. Jövőhéten a revansok ideje jön, hiszen a Misfits, valamint az LDLC is képes volt legyőzni a GamesOrigint, és ezekkel a csapatokkal találkozik legközelebb bluerzor és csapata.

Ha nincs kedden és szerdán programotok, mindenképpen kapcsoljatok az Ogaming LoL csatornájára.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×