A pletykák szerint hamarosan megérkezhet a Call of Duty új battle royale játéka, a Warzone. A közösség megnézte, mekkora lesz a pálya a riválisokhoz viszonyítva.

Nemrég megérkezett a 2019-es Modern Warfare második évada, csupa új tartalommal. A játékosok abszolút elégedettek lehetnek a fejlesztők munkájával, de a helyzet az, hogy még így is kicsit keserédes a történet. Hogy miért? 

Az előzetes információk ellenére a Warzone, a Call of Duty legújabb battle royale módja nem volt a csomagban.

Szerencsére felröppent a hír, hogy nem kell sokat várni az érkezésére, mint kiderült, nagy eséllyel ingyenes, önálló címként fog befutni márciusban. Ami meg már szerencsére itt van a közelben, legkorábban két hét múlva akár meg is jelenhet a Warzone.

Épp ezért most a közösség úgy döntött, utána néz, hogy egészen pontosan mekkora is lesz az elvileg 200 főre tervezett pálya.

Azt már tudjuk, hogy a Blackout játékterének több, mint háromszorosán fognak tudni szétszóródni a játékosok, de ez a 9 négyzetkilométer sajnos nem tűnik túl acélosnak a konkurenciákhoz viszonyítva.

A Fortnite Chapter 1 szigeténél ugyan nagyobb lesz a Warzone területe, viszont a PUBG egyik legkisebb pályáját már csak épphogy tudja megközelíteni. Erangelt és Miramart pedig már a kanyarban sem látja a Call of Duty új battle royale-ja.

Mindezzel csupán annyi a gond, hogy míg a PUBG és Fortnite pályák 100 emberre vannak tervezve, a Warzone-t 200 emberesnek címkézik, vagyis meglehetősen szűkösen lesznek rajta a játékosok ez alapján.

Egy biztos, ha ez tényleg így alakul, a Warzone egy igencsak pörgős battle royale játék lesz!

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×