A hős bizonyos skinek használatakor egész egyszerűen eltűnt a játékosok szeme elől. A Respawn kikapcsolta a skineket.

Az Apex Legends negyedik évadának indulása óta több bug is felütötte fejét a játékban. Korábban írtunk már arról is, hogy az új karakter, Revenant is eltűnt azok számára, akik nagy scope-ban figyelték, most pedig sok esetben Bangalore járt így – írja a Dexerto.

Bangalore az utóbbi időben úgy lett láthatatlan, hogy a karaktermodell helyet csupán egy fegyverrészlet volt látható. A Respawn rájött, mi okozza a furcsa jelenséget: a problémát néhány különleges skin okozza, a legendary Apex Overdrive, illetve az sárga-fekete Killer B. A Respawn nemrég arról írt a Twitteren, hogy a skinek használatát letiltotta a játékban.

Invisible Bangalore! LMAO from r/apexlegends

Egyelőre viszont arról nincs hír, hogy a problémát mikorra oldják meg, és a két skin mikor kerülhet vissza a játékba. Nos, felmerülhet a kérdés, hogy miért fontos ez?

Bár a láthatatlanságot okozó skin esetét nevezhetjük akár semmiségnek is, egy érdekes aspektusa viszont van. A fejlesztők ugyanis a Twitter bejegyzésben úgy fogalmaztak:

„Hamarosan visszarakjuk a skineket a játékba, amint ez a bizonyos doggone (istenverte) probléma javításra kerül.”

Nem is olyan rég néhány sasszemű játékos észrevett egy kutyát a mapon, ami után többen jelezték, hogy kutyaugatást hallanak itt-ott. Sokan azt feltételezték, hogy ez utalhat egy következő karakterre, Lobára, avagy Rosie-ra. A doggone szó használatával talán a Respawn pont a kutyákra utal, talán arra, hogy abban az esetben is a Bangalore bug-ról van szó. Vagyis szó nincs Rosie easter eggről. Valószínűleg használhattak volna helyette más szót is, de érdekes módon pont ezt írták.

Lehet, hogy egy kicsit túlgondoljuk. Maradjunk annyiban, hogy a hibás skineket valamikor javítja a Respawn. A többit egyelőre felejtsük el!

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×