A legutóbbi frissítés alkalmával a játékmódok listája kissé átalakult, az Activision pedig néhány újdonsággal lepett meg minket a Modern Warfare shopjában.

Elég izgalmas az, ami a Call of Duty: Modern Warfare körül zajlik mostanában. Egyes pletykák korábban arra utaltak, hogy a február 18-i frissítésben már elindulhat a Warzone battle royale játékmód, de természetesen ez nem történt meg. Bár a fejlesztők még nem jelentették be, a VGC március 10-ére saccolja az indulást. Nos, ez persze nem jelenti azt, hogy tegnap ne kaptunk volna pár újítást. Az Infinity Ward kissé megváltoztatta a játékmódok listáját, valamint a hibajavítások mellett a pénztárcánkra is rászálltak.

Playlist frissítés:

  • Lekerült a 2XP
  • Bekerült az 1v1 Rust
  • A Rust 24/7 és a Shipment 24/7 hozzá lett adva a Flotation Oxidation módhoz
  • Bekerült az NVG Reinforce játékmód
  • A Ground War-ba visszakerült Tavorsk District

Shop frissítés

Aki szereti a rózsaszínt és a cukiságot, biztos örülni fog a Tracer Pack: Anime csomagnak. Bár én nem igazán látom az anime kötődést ebben. Na mindegy, íme az összes új szett:

Kép forrása: Gamerant

A frissítéssel egyúttal ismét jön a Dupla XP hétvége, vagyis jól járnak majd azok, akik sok időt és energiát fektetnek a játékba február 20 és 24 között.

Most már tényleg csak arra várunk, hogy bejelentsék végre azt a fránya battle royale módot, hogy mindenki megnyugodjon. De persze addig is lőhetünk, mint a barmok.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×