Nem is lehetne méltóbb módja két pulzusszám-növelő és akciódús alkotás kerek 10. évfordulójának megünneplésére, mint a Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle, ami már kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

A PlayStation 4 Pro és Xbox One X konzolokon 4K felbontásban és 60 FPS-sel akcióba lendülő Sam Gideon és Bayonetta látványa olyan hatást fog kelteni, mintha egy álomvilágba csöppentél volna.

 

A Bayonetta és Vanquish PlayStation 4 és Xbox One átiratait a PlatinumGames és SEGA of America közreműködésével készítő Armature Studio megtartotta a játékok stílusos, intenzív akcióját és egyedi látványvilágát, miközben 60 FPS-re növelte a képfrissítést, a felbontást pedig 4K támogatással egészítette ki PlayStation 4 Pro-n és Xbox One X-en.

A portolás részeként az Armature mindkét játékot egy modern, 64-bites architektúrára dolgozta át, köztük a játékok által használt köztes szoftvereket is. Az Armature az eredeti készítőkkel szorosan együttműködve dolgozva keltette életre látomásukat a játékokról a modern hardvereken, vizuális javításokkal és finomításokkal frissítve.

A Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle első legyártott sorozata egy vadonatúj, a Bayonetta rendezője Hideki Kamiya és a SEGA felügyeletével, a Weapons Van által készített művészeti rajzzal díszített, dombornyomott fémtokot rejtő Launch Edition kiadásban elérhető.

Kép forrása: Cenega

A Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle már országszerte kapható.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×