A Ubisoft egy picit szeretné megborítani a metát azzal, hogy másodlagos eszközt ad a támadó operátorok kezébe. Ez valóban sok mindent megváltoztathat.

Kezdjük ott, hogy az én egyik kedvenc operátorom Thermite. Nem a képessége miatt, hanem mert tetszik a fegyvere. Ettől függetlenül a csapattársaim számítanak rám, hogy jó helyen, jó időben nyitok falat, ami általában sikerül is. Mi lesz azonban, ha más is tud falat nyitni, ha akar? Akkor feleslegessé válok?

Lehet, ugyanis a Ubisoft azt találta ki, hogy másodlagos eszközt ad a támadó operátoroknak, mivel az elektromos eszközöket használó védők nagyon megnehezítik a támadók dolgát. Ezért különösen fontos lett a támadók csapatában Thatcher, Thermite vagy Hibana.

Kép forrása: Youtube

Nos úgy tűnik, hogy a támadók egy pici hard breaching eszközt kapnak. Erről már a Six Invitational 2020 alkalmával beszélt a fejlesztő, Jean-Baptiste Halle. Elmondása szerint a kis breach eszköz képes lesz arra, hogy a támadók apró lyukakat gyártsanak a megerősített falakon, ám a lyuk nem lesz olyan nagy, hogy valaki átférjen rajta. Jól van, lehet, hogy mégsem leszek olyan felesleges Thermite-ként. Ha már lőni nem tudok…

Leroy Athanassoff game director és Jean-Baptiste Halle vezető designer azt is elmondták, hogy szeretnének egy eszközt, ami Thermite-tal szemben inkább Thatcher és Twitch eszközére hajaz. Bár ez még a fejlesztés korai szakaszában áll, tehát még nem igazán találták ki, hogy hogyan is fog működni. Ha tippelnem kéne, minden támadó kap egy kis hatótávú EMP gránátot, vagy valamit, amivel esetleg kiszedik a Bandit akkut.

Az biztos, hogy a másodlagos eszközök bevezetése felborítaná a metát, és előszeretettel választanánk olyan operátorokat is, melyeket mondjuk eddig hanyagoltunk. Nøkk például egy EMP gránáttal, vagy hard breacherrel bizonyára hatékonyabban tudna közreműködni.

 

Persze a fejlesztők elismerik, hogy ez azt is okozhatja, hogy a támadók túl OP-k lesznek, így gondosan válogatják majd meg, hogy ki milyen eszközt kap. Sajnos arról senki nem nyilatkozott, hogy a másodlagos eszközök körülbelül mikor kerülhetnek be a játékba. Valószínűleg még messze van.

A Six Invatitional 2020 alatt persze számos egyéb dolog is kiderült: például, hogy addig nem lesz új map, míg az eddigiek nem kapnak reworköt, vagy hogy érkezik a map ban a játékba.

Ti mit gondoltok? Jó ötlet a másodlagos eszközök bevezetése?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×