A hivatalos előzetesek alapján lehet olyan tárgy, ami visszatér a Vaultból a Fortnite-ba. Elkészítettünk egy listát azokról a játékelemekből, amiket visszavárnánk.

Már tonnaszámra érkeznek a Season 2 teaserek az Epic Games-től. A játékosok árgus szemmel figyelik a naponta érkező előzeteseket és fejtegetik azok rejtélyeit.

Az egyik képen egy arany dinamitot toltak az orrunk elé, egy olyan használati tárgyat, ami már korábban a Fortnite fegyver-repertoárjának részét képezte. Ez azt jelenti, hogy ha visszatérne a játékba, akkor azt bizony a Vaultból tenné.

De ha a dinamit is visszatérne, mik lennének azok a tárgyak, amiket szintén szívesen viszont látnánk?

X-4 Stormwing (Repülők)

Fortnite, Battley Royale, Season 7, Cover

Kép forrása: Epic Games

Ezért az ötletért biztosan több játékos is megkövezne minket, de a helyzet az, hogy a nerfek utáni verziója a gépeknek kiváló eleme volt a Fortnite játékmenetének. Szórakoztató volt használni őket és jól lehetett rotálni velük. Még ha nem is a régi repülőket, de valamilyen fajta repülésre képes járművet szívesen látnánk újból.

Smoke Grenade

Epic Games

Sokak nem is emlékezhetnek a füstbombákra, mert az Epic Games még a harmadik szezon előtt kivette őket a játékból. Taktikai szempontból viszont könnyedén el tudnánk képzelni a játékban, jó lenne újra látni őket.

Remote Explosives

Epic Games

Ha már a dinamitok visszatérnek, szívesen látnánk mellettük egy jobb robbanószert is egy magasabb ritkasági szinten. A Remote Explosives – köznyelvben C4 – anno meghatározó tárgya volt a kompetitív érának is. Kíváncsiak lennénk, hogy a jelenlegi profik milyen formában tudnák alkalmazni a hivatalos versenyeken egy late game káosz kellős közepén.

Slurp Juice

Epic Games

Rettentően kevés pajzsot szolgáltató tárgy van jelenleg a játékban, ráadásul nem is fordulnak elő túlságosan sűrűn. Ezen valószínűleg segíteni tudna a Slurpök visszatérése, s még a tematikába is beleférne, elvégre egy egész Slurp gyár található a szigeten.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×