Az élmezőnyben nem történt változás, a világranglista Top5 csapata egyaránt a helyén marad. A magyarok legjobbjai viszont sosem látott magasságokban.

Gyorsan essünk túl a formaságokon és nézzük végig a világranglista élmezőnyét, sok érdekesség ugyanis nem történt. Az Astralis maradt az élen, bár előnye már csak 26 pont a mousesports előtt. Egyedüli változás a Top10-ben, hogy a Na’Vi és a Vitality helyet cseréltek egymással, így már s1mple-ék állnak a hatodik helyen, a franciák visszacsúsztak a hetedikre.

A Top20-ban sem történt sok érdemleges, egyedül az OG ugrását lehetne kiemelni. A BLAST Premier továbbjutással együtt a 17. hely is meglett NBK új csapatának, nyolc helyet léptek előre egy hét alatt.

Ami viszont sokkal érdekesebb nekünk, magyaroknak, az a Salamander hatalmas ugrása.

Legutóbb január 6-án voltak térképen boditóék, a Salamander akkor a világranglista 233. helyén állt. Azóta viszont kicsúsztak még a 300-ből is, ezért a lista nem is foglalkozott velük. Most viszont a FLASHPOINT meneteléssel hatalmasat léptek előre, 161 helyet javítottak.

Az adatbázisból pedig az is kiderül, hogy a Salamandernek ez a 72. hely az eddigi legjobb eredmény a világranglistán. Gratulálunk a srácoknak, innen már csak egy lépés a Top50, ahonnan már a közvetlen világelit is látótávolságra van.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×