Egyelőre nagyon keveset tudni a készülő Baldurs Gate 3-ról és arról, hogy hogy is fog kinézni a játékmenet. Hamarosan azonban belekukkanthatunk.

A tegnapi nap folyamán a fejlesztő Larian Studios kiadott egy bemutatóvideót arról, hogy hogyan zajlik a Baldur’s Gate 3 fejlesztése. Az biztos, hogy a csapat keményen dolgozik, hogy (ismét) tökéletes játékot alkossanak a fantasy kedvelőinek.

 

Február 27-én pedig végre magába a játékba is beleleshetünk, köszönhetően a PAX East rendezvénynek, ahol a kreatív rendező Swen Vincke maga játszik majd a játékkal a színpadon. A bemutató során mesél majd a történetről, illetve a játékmechanikáról is, sőt egy különleges vendég is várható – írja a PCGamer. Aki nem tud elmenni a rendezvényre, az is élvezheti a showt, hiszen az egészet élőben közvetítik majd a Youtube-on.

Az eddigi leírások alapján úgy tűnik, hogy a játék lehetőséget ad majd a szabad döntésekre. A történetről ugyan nem sokat tudunk, de azt igen hogy a fő ellenségek a mindflayer-ek lesznek. Az ő céljuk az, hogy helyreállítsák birodalmukat és visszahozzák a világok közt utazni képes hajókat.

Annak érdekében, hogy a Baldur’s Gate 3 tökéletes legyen, a Larian Studio 350 főre növelte a csapatlétszámot, és új technológiákat fejlesztett a játék támogatására. Ez azt jelenti, hogy egy valóban következő generációs RPG-t kaphatunk, ami legalább 100 órán keresztül tartogat kihívásokat.

A Baldur’s Gate 3 megjelenési dátumát egyelőre nem tudni, de Steam oldala már van a játéknak. Talán több információt kapunk a játék állapotáról a Pax East rendezvényen, a jövő hét folyamán. Február 27-én este magyar idő szerint 21:30-kor a Youtube-on.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×