Kristofer Hivju hivatalosan egy „Nigel” kódnévre hallgató karaktert játszik, ám nem nehéz arra következtetni, hogy ez a név Nivellent takarja.

A GameRant számolt be arról hivatalosan, hogy a Trónok Harcából ismert Kristofer Hivju norvég színész is csatlakozott a Witcher szereplőgárdájához. A karaktert hivatalosan „Nigel” kódnévvel illetik, ám a leírások alapján könnyű arra következtetni, hogy valójában Nivellen karakteréről van szó. Jó memóriájúak emlékezhetnek, hogy már egyszer felbukkant Hivju neve a sorozat szereplőjeként, ám akkor gyorsan eltüntették a nyomokat.

Nivellen a játékokból nem lehet ismerős, mivel ez a karakter még az első novelláskötet, Az utolsó kívánság második történetében, az Egy csepp igazságban bukkant fel. A történet a klasszikus Szépség és Szörnyeteg történet parafrázisa, ahol egy kegyetlenkedő banditát egy papnő bosszúból szörnykülsőbe zárja. Ha igaz az egyenlőségjel „Nigel” és Nivellen között, akkor várható, hogy a Witcher sorozat második évada tovább folytatja az eredeti novellák feldolgozását, epizodikus történetekként – úgyhogy inkább többet nem is mondunk a sztoriról, nehogy spoilerezzünk.

Nivellen

Kép forrása: HN Entertainment

További casting hírek is röpködnek a második évaddal kapcsolatban, ezek közül természetesen Vesemirre kíváncsiak a legtöbben. Szintén a GameRant hívta fel a figyelmet Daniel Richtman Twitterére. Az író már korábban is igazolta jó pár kiszivárgott hírrel, hogy közel van a hírek forrásához, és legutóbb február 17-én posztolt a Witcherrel kapcsolatban.

 

Ezek szerint két hollywoodi nagyágyúnak, Mads Mikkelsennek és Michael Keatonnak is felajánlották Vesemir szerepét, de mindketten visszautasították. Hogy pontosan miért, arról sajnos már nincs hír. Az viszont még továbbra sem kizárt, hogy a rajongók által indított kampány révbe érjen, mely szerint Mark Hamill legyen Vesemir. Tekintve, hogy a színész is támogatja az ötletet, valamint a sorozat alkotója, Lauren Schmidt Hissrich is tud a rajongók kéréséről, ez még mindig az asztalon marad.

Ti is várjátok már, hogy megfilmesítve lássuk Nivellen sztoriját? Kit szánnátok Vesemirnek?

https://www.facebook.com/groups/1065411683648421/

×