Egyelőre csak a kiválasztottak kapják meg az újítást.

Olyan régóta kérik már a streamerek a PUBG Corp.-ot, hogy védjék meg őket a streamsniperektől, hogy már nem is emlékszünk, mikor kezdődött az egész. De idáig csupán egy elég gyenge streamer módot dobtak össze a fejlesztők, ez már egy éve megtalálható a játékba, bárki számára elérhető. Az említett funkció csupán annyit tud, hogy elrejti az ellenfelek neveit, így a killfeedben sem látszik, hogy pontosan kik vannak az adott szerveren.

 

Most viszont úgy tűnik, végre megérkezett a streamerek által régóta várt streamer mód. Ebben az összes szerveren szereplő játékos elől elrejti a streamerek neveit a játék, kizárólag a streamerek láthatják egymás neveit.

Ez pedig egyelőre nem tucattermék. Csupán a PUBG partnerek és néhány kiválasztott streamer kapta meg.

Arról egyelőre nincs hír, hogy ez változhat-e a jövőben. Minden esetre WackyJacky nagyon örül a változtatásnak, ugyanis a streamer korábban többször is panaszkodott arra, hogy a streamsniperek miatt élvezhetetlen számára a játék, ezért kénytelen másik accounton játszania. Ugyanez igaz shroudra, aki pár napja konkrétan a streamer mód miatt szólalt fel a 2020 DICE Summiton.

Ellenben chocoTaco nem igazán ért egyet a korlátozással, szerinte ugyanis mindenki számára elérhetőnek kellene lennie az új funkciónak. Ez viszont megnehezítené, hogy megnézzük az ellenfelünk profilját, amivel a csalók üldözése is nehézkesebbé válna, egyesek ugyanis külön táblázatban vezetik a csalók neveit.

 

Előbb vagy utóbb akár igaza is lehet chocoTacónak, hiszen az előző streamer mód is mindenki számára elérhető volt. Simán elképzelhető, hogy idővel ez az újítás is erre a sorsra jut.

 

 

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×